Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Община Ботевград търси фирма за модернизация и обновяване на ОУ „Н. Й. Вапцаров“

От днес – 12 февруари заинтересованите строителни фирми могат да подават заявления за участие или оферти в публикуваната обществена поръчка, касаеща модернизация, обновяване и въвеждане на мерки за достъпна среда на ОУ „Н. Й. Вапцаров“, гр. Ботевград (сграда на прогимназиален етап). Проектът се финансира по Механизма за възстановяване и устойчивост.

Причината за необходимите ремонтни дейности е, че сградата, предмет на настоящата поръчка, е в лошо функционално състояние и се нуждае от привеждането й към съвременните изисквания за сгради с това предназначение.

В рамките на предложение за изпълнение на инвестиция № BG-RRP-1.007-0082 „Модернизация на ОУ „Н. Й. Вапцаров“, гр. Ботевград“, общ. Ботевград“ се цели осигуряване на съвременна материала база на ОУ „Н. Й. Вапцаров“, гр. Ботевград, която да гарантира здравословни и качествени условия за обучение в образователната институция.

Тези дейности са с прогнозна стойност от 1 500 782,86 лв. /без ДДС/. Крайният срок за подаване на оферти е 4 март 2024 г. Пълната документация към обществената поръчка можете да видите ТУК.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *