Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Випуск 2024 на ПГПЧЕ „Алеко Константинов“ – гр. Правец получи своите дипломи

На 19 юни 2024 г. се проведе церемонията по официално връчване на свидетелствата за завършено средно образование на зрелостниците от Випуск 2024 в актовата зала на ПГПЧЕ „Алеко Константинов“ – Правец.

Директорът г-жа Христина Иванова развълнува присъстващите родители и зрелостници с емоционално обръщение и призив никога до не спират да се вълнуват от малките и големи неща в живота, да търсят и да грабват всички възможности.

Тя награди тримата пълни отличници на випуска – Цвети Антонова, Йоан Илчев и Дебора Илиева. Още 13 зрелостници с успех над 5.50 получиха специални награди и аплодисменти.

От името на родителите г-жа Венелина Иванова поднесе благодарствени думи към директора, класните ръководители на випуска и целия преподавателски екип. Дебора Илиева от 12 А клас също отправи благодарности от името на всички вече „бивши“ ученици. „Оставате завинаги в нашите сърца!“, завърши емоционално Дебора.

Събитието завърши със следните думи на водещата Симона от 11 А клас:

Скъпи Алековци, пазете думите на нашия патрон в сърцата и умовете си – свобода, честност и любов!

Бъдете свободни да творите, честни към себе си и тези около вас, и винаги със сърца, отворени да дават и получават любов!

Желаем ви да бъдете отворени към света и да го правите едно по-добро място!

Източник и снимки: Фейсбук страница на ПГПЧЕ „Алеко Константинов“ – Правец

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *