Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Турнирът по футбол „Козаро Къп“ се състоя за шести път в Ботевград

На 7 юли 2024 година на мини футболното игрище зад зала „Георги Христов“ се проведе шестото издание на превърналия се в традиция в Ботевград футболен турнир „Козаро Къп“ с организатори Футболен клуб „Козаро“. Разделени в по 4 групи, 12 отбора се впуснаха в надпреварата за тазгодишния трофей.

В крайното класиране отбор „Пожарникарите“ завъшри на четвърто място. Бронзът отиде за „Бандата на Оушън“. Малко по-късно се изигра и финалния мач на турнира. В него се съревноваваха „After party“ и „Лудогорец – Avengers“. Нито един отбор не отбеляза точка в двубоя и така се стигна до изпълнение на дузпи за определяне на победителя. Купата за първото място вдигна отборът „Лудогорец – Avengers“, а „After party“ останаха на второ място.

Президенът на ФК „Козаро“ Константин Лазаров благодари на отборите за участието и им пожела успех за следващите издания на турнира. Той връчи купите и медалите на отборите, завършили в топ 4 на крайното класиране. Завършилите на трето, второ и първо място получиха и торта като награда.

Организаторите бяха подготвили и индивидуални отличителни награди. „Най-добър вратар“ бе връчена на Мирослав Павлов от „Лудогорец – Avengers“. Наградата за най-добър защитник отиде при Васислав Димитров от „After party“. „Звезда на турнира“ бе за Ради Зарев, а „Гол майстор“ – Ивайло Златев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *