Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

ПРЕКРАСЕН КОНЦЕРТ ПО ПОВОД ПРАЗНИКА НА ЕТРОПОЛЕ

Прекрасен концерт, по случай Празника на град Етрополе – Петровден и Празника на Етрополските зетьове се състоя на 29 юни на Централния площад. Празникът започна с пускането на три бели гълъба. Вили Рай, Танцовия ансамбъл „Балканска младост” и Духова музика – Етрополе създадоха прекрасно настроение и очарование у присъстващите. 
Поздравителни адреси по повод празника са получени от: Лало Кирилов и Радослав Стойчев – Народни представители Парламентарната група „БСП за България” в 44-то Народно събрание, Албена Найденова – Народен представител от парламентарната група „ВОЛЯ Българските родолюбци” в 44-то Народно събрание, Даниел Панов – Председател на Управителния съвет на Национално сдружение на общините в Република България и Силвия Георгиева – Изпълнителен директор, Асоциацията на българските градове и региони, Петър Горновски – Председател на Държавната агенция за метрологичен и технически надзор, инж. Магдалена Иванова – Кмет на Община Златица, инж. Алекси Кисяков – Кмет на Община Челопеч, Иван Гавалюгов – Кмет на Община Ботевград, инж. Емануил Манолов – Кмет на Община Павликени, проф. дтн инж. Цоло Вутов – Управител на Геотехмин ООД, д-р инж. Владимир Вутов – Изпълнителен директор на Геострой АД, Петя Донова – Управител на Института за управление на програми и проекти ООД, Румен Гунински – Кмет на Община Правец. 
Прекрасната Вили Рай изпълни едни от най – любимите и ритмични песни за публиката. С темперамент, талант и очарование тя успя за пореден път да докосне сърцата на публиката. Младите и неуморими танцьори от Танцов ансамбъл „Балканска младост”  показаха феерия от багри, ритми и майсторско изпълнение. 

В края на концертната програма под ритмите на Етрополската духова музика се изви кръшно хоро на Централния площад от всички присъстващи. Красиви кошници с цветя бяха поднесени от името на Кмета на Община Етрополе Димитър Димитров и председателя на Общински съвет – Етрополе Марин Маринов, и от Кмета на Община Правец – Румен Гунински.  Вечерта завърши с прекрасни илюминации. 

Източник: Община Етрополе