Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

ФК Козаро Ботевград разгроми ФК Зенит Церово с 8:3

ФК Козаро Ботевград се наложи категорично в днешната си първа среща от новия сезон в Областна група София Запад, срещу отбора на ФК Зенит Церово. 

В първия си официален мач за сезон 2019/2020 ФК Козаро Ботевград победи като домакин отбора на Зенит Церово с 8:3. Мачът започна като по учебник за Козаро, като само след 5 минути игра домакините нанесоха първия си удар за 1:0, дело на Светомир Дамянов, едно от новите попълнения в отбора.

Пет минути по-късно след нелепа грешка на врата на домакините отбора на гостите изравни за 1:1. В 27-та минута след топовен удар гостите бяха точни за 1:2. В 35-тата минута след хубаво центриране Радослав Зарев отбеляза с глава за 2:2. Така завърши и първото полувреме при равен резултат. След началото на второто полувреме Козаро намери верния ритъм на игра и в 50-тата минута след елементарна грешка от стража на Церово, Васислав Димитров покачи за 3:2. В 65-тата минута същия беше спънат в наказателното поле и съдията показа точката. Васислав Димитров отново бе точен за 4:2. В 74-тата минута влезлият като резерва Анатоли Димитров отбеляза първият си официален гол с екипа на Козаро за 5:2. Само 2 минути по-късно след самостоятелен пробив Петър Станев опъна противниковата мрежа за 6:2. Козаро не се отказа да търси още попадения и така в 80-тата минута Деан Велчев вкара за 7:2. Последният гол за домакините вкара отново Анатоли Димитров, а в края на срещата след центриране от корнер гостите вкараха за 8:3 .

Другият кръг ФК Козаро Ботевград гостува на ФК Искър Лакатник в неделя от 11.30 часа .

2 коментара на “ФК Козаро Ботевград разгроми ФК Зенит Церово с 8:3

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *