Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Професионални треньори демонстрираха упражнения на новото фитнес съоръжение в ППМГ“Акад.проф.д-р Ас.Златаров“

Нови фитнес уреди бяха изградени в двора на ППМГ „Асен Златаров“,благодарение на общинският съветник Дамян Маринов. Днес на 21 септември от 10:30 се проведе демонстрация от професионални треньори от ,,CrossFit Serdica”, които показаха нагледно какви упражнения могат правят желаещите да тренират на тях.

„В Ботевград липсват такива спортни съоръжения, а спортуващите са доста. Затова реших да направя това дарение. То е за всички, които имат интерес и желание да тренират. Поканили сме хора от „CrossFit Serdica“, които да покажат как най – рационално се използва това мултифункционално съоръжение. Хората проявяват интерес и днес са тук. Надявам се да пазят съоръжението и да го ползват по предназначение.“, каза Дамян Маринов,като благодари на БКС за бързото монтиране.

Роман Атанасов и Николай Йорданов от „CrossFit Serdica“ демонстрираха различни упражнения. „Всеки може да тренира тук, независимо дали е начинаещ или напреднал. Не трябва особена подготовка. Съветваме всички начинаещи, дори и напредналите винаги да се разгряват добре преди тренировка. Упражненията се моделират спрямо възможностите. Нужна е само фантазия. Теренът тук е много подходящ.“, казаха те. 

Заинтересованите могат да намеря треньорите на crossfitserdica.com и да заповяда в тяхната зала за консултация.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *