ПП МИР издига за кмет на Общината Иван Гавалюгов

Познатата на предишните избори като Местна Коалиция ГДБОП ще се включи в надпреварата за кметове и общински съветници под името на ПП МИР. Доскорошният кмет на Община Ботевград – Иван Гавалюгов, заедно с трима кандидат-кметове на села (Врачеш, Трудовец и Новачене) и листа от 29 общински съветници ще участват в съревнованието на 27 октомври.

Средната възраст на листата на ПП МИР-Ботевград е 39 години, като над 2/3 от кандидатите са с висше образование. В нея се срещат имена на доказани професионалисти, предприемачи и лица от обществено-културния живот на Общината. С налагането на млади, амбициозни и модерно мислещи хора се цели да бъде продължена традицията на едно почтено, интелигентно и различно управление.

Кандидат кметове:

– Трудовец: Еленко Николов Иванов

– Врачеш: Драгомир Гечев Григоровски

– Новачене: Иван Димитров Петков

Листа с кандидати за общински съветници от ПП МИР-Ботевград:

1. Иван Александров Гавалюгов, кмет на Община Ботевград (мандат 2015-2019).

2. Тихомир Събков Найденов

Бакалавър “Икономика на търговията”. Управител на фирми за услуги в областта на телекомуникациите, IT, за обществено обслужване и хранене. Активно участва и подпомага множество инициативи в областта на спорта, културата и здравеопазването. Общински съветник мандат 2015-2019.

3. Спасен Стефанов Ценов

Магистър от ТУ-София и Шефилдски Университет. Предприемач в ИТ сектора. Участник в редица публични инициативи и социални дейности. Общински съветник, мандат 2015-2019.

4. Цветан Цветозаров Цолов

Завършил Магистратури по Публична Администрация, Европейска публична администрация, Стопанско управление и Застраховане (СУ). От 15 години е Регионален директор в най-голямата застрахователна компания ЗК „Лев Инс” АД. Притежава фирми в частния бизнес, занимаващи се със Земеделие, търговия , недвижими имоти, консултации, посредническа дейност, медии и реклама. Два мандата Общински съветник 2011-2015 г., 2015-2019 г. Родолюбец, общественик, активен деец в културни и благотворителни мероприятия.

5. Илин Наков Черняшки

Ветеринарен лекар-магистър, Тракийски Университет-Стара Загора. Управител на ветеринарен комплекс. Общински съветник, мандат 2015-2019г.

6. Елица Петрова Николова

Специалист по Детски болести в Отделение по Педиатрия в МБАЛ-Ботевград от 18 години. От 2013г. с придобита специалност по Педиатрия и оттогава амбулаторна практика.

7. Христо Данов Железарски

Доктор по дентална медицина ; факултет дентална медицина гр. София 1997г.

8. Лили Павлинова Димитрова

Фризьор по професия и икономист по образование.

Дългогодишен инициатор на благотворителни акции в полза на децата и гражданите на община Ботевград, които реализира успешно с подкрепата на стотици социално-ангажирани хора.

9. Еленко Николов Иванов

Софтуерен инженер, бакалавър ТУ-София – компютърни системи и технологии. Общински съветник мандат 2015-2019. Председател на Футболен Клуб „Ракитин“ Трудовец, един от инициаторите за възстановяване на спорта в селото. Управител на Balkanec.bg – онлайн медия в София обл., Софтуерен инженер в Isobar Commerce Bulgaria.

10. Борислав Иванов Витков

Бакалавър ,треньор по Таекуон-до ,факултет „Обществено здраве,здравни грижи и спорт“ ЮЗУ Благоевград. Настоящ треньор и международен съдия. Развива спорта Таекуон-до в Ботевград от 30 години. Общински съветник мандат 2015-2019 г.

11. Ваня Красимирова Иванова

Средно специално образование. Собственик и управител на частен бизнес от 25 години. Радетел за развитието и съживяване на малките села в Община Ботевград.

12. Цанка Миткова Маркова

Магистър в науките История и География, специализация нова история на България.Главен учител в ППМГ“Акад.проф.д-р Асен Златаров“

13. Йордан Тодоров Арбов

Електроинженер, ТУ-София. Женен с две дъщери. Управлява малък семеен бизнес във сферата на земеделието.

14. Йонко Цветолюбов Ненчев

Бакалавър със специалност Информационни Технологии. Инженер Качество в Сенсата Технолоджис.

15. Дамян Русинов Маринов

Магистър инженер-мениджър. Общински съветник мандат 2015-2019г. Креативно мислещ, всеотдаен към проблемите на хората и отдаден за развитието на Община Ботевград.

16. Ангел Христов Ангелов

Висше икономическо образование. Директор на БКС Ботевград (2016-2018).

17. Мартин Николаев Василев

Ветеринарен лекар-магистър, завършил Тракийския Университет в Стара Загора. Частно практикуващ ветеринарен лекар.

18. Иван Ивайлов Христов

Средно специално образование. Управител на мебелена фирма.

19. Елена Николаева Василева

Студент по актьорско майсторство. Бивш състезател по лека атлетика в КЛА „Балкан“. Активен участник в ботевградския театър в последните 5 години, както и университетския театър към НБУ. Участник в реклами, кинопродукции и разнородни проекти и кампании.

20. Драгомир Гечев Григоровски

средно специално образование, работи в сферата на строителството, семеен с едно дете.

21. Иван Димитров Петков

Средно специално образование. Работи като Специалист Електромонтаж Инфраструктура в ИМИ. Бивш секретар на кметството в с. Новачене.

22. Иван Божилов Мацовски

Магистър по право от ВТУ „Св.св. Кирил и Методий“. Ръководител отдел във фармацевтична компания. Член на Българската асоциация за лекарствена информация.

23. Мария Драгомирова Димитрова

Магистър Бизнес финанси МВБУ Ботевград. Работи като застраховател.

24. Марио Тинчев Николов

Студент по дентална медицина гр. София; предишно медицинско образование- зъботехника в гр. София; полупрофесионален футболен съдя към Saarländischer Fußballverband Германия; множесто дентални и зъботехнични курсове в Германия; Активен дарител и участник в благотворителни инициативи.

25. Иван Димитров Тодоров

Висшист, Педагогика по техника и технологии. Специалист поддръжка на инфраструктура в Сенсата Технолоджис. Собственик на фирма за производство на мебели.

26. Рени Лазарова Петрова

Магистър в науките История, География, Археология; специализация архивистика и музейно дело. Съавтор на поредица от проекти по Европейски програми за консервация, реставрация и социализация на обекти в сферата на културно-историческото наследство. Автор на образователни програми за подрастващи с отношение към българските народни традиции и занаяти. Директор на Исторически музей – Ботевград.

27. Петя Христова Нейчева

Средно-специално образование. Ръководител на екип в производството в ИМИ България.

28. Михаил Володин Казаков

Юрист. Познат с работата си като автор на театрални пиеси, телевизионни, радио и филмови сценарии.

29. Светослав Златков Миладинов

Средно-специално образование по промишлена електроника. Предприемач, притежава сервиз за ремонт на мобилни устройства.

7 thoughts on “ПП МИР издига за кмет на Общината Иван Гавалюгов

 1. Може ли кандидатът за кмет И. Гавалюгов да се уточни дали е семеен с майката на техните четири деца или не е, както е заявил във връзка с водено дело за конфликт на интереси?
  http://balkanec.bg/kmetat-ivan-gavalyugov-se-sdobi-s-chetvarti-naslednik-40088.html
  https://www.webcafe.bg/newscafe/politika/id_1901649321_KPKONPI_obvini_kmeta_na_Botevgrad_v_konflikt_na_interesi
  https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%98%D0%B2%D0%B0%D0%BD_%D0%93%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D0%BB%D1%8E%D0%B3%D0%BE%D0%B2
  „Иван Александров Гавалюгов е български баскетболист и политик, кмет на Ботевград. ..Семеен, с четири деца.
  Съпругата му Стефка Славова…“
  https://www.mediapool.bg/kmetat-na-botevgrad-ne-e-v-konflikt-na-interesi-zashtoto-ne-zhiveel-na-edin-adres-s-zhena-si-news295411.html
  Чуди се

 2. Тоя къде ли не беше! Та РЗС, та ГЕРБ, сега в МИР. Човек с характер, човек с принципи,човек на чийто плещи лежи цялата община. Да ви е честито!

 3. Гласуваш за Гавалюгов, бонус получаваш баджанаците Цецко, Еленко, Тихомир катинарчето (с левите възгледи)!!!

 4. Гласуваш за Гавалюгов, получаваш Дамянчо- големия активист от ГЕРБ., Илин Черняшки (ляво ориентиран)!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *