Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Кметът на община Ботевград Иван Гавалюгов празнува рожден ден днес!

Кметът на община Ботевград Иван Гавалюгов днес празнува рожден ден. Като доказан млад политик той успя да наложи свой стил на прозрачно и демократично управление в първия си мандат, предоставяйки на гражданите чиста, подредена и благоустроена община. Доверието към него неведнъж показа високата оценка на жителите на общината за работата му в екип с общинската администрация, обърната към гражданите и техните потребности. Доказателство за това са неговите награди в емблематичния национален конкурс „Кмет на годината“.

Да припомним, че Иван Гавалюгов бе победител в конкурса в различни категории три поредни години – 2017, 2018 и 2019 г, организиран от Портала на българските общини – Kmeta.bg.

Златен медал в категория „Иновации, наука и образование“ в раздел малка общината му бе присъдена през 2017 г .

В конкурса „Кмет на годината 2018” Гавалюгов спечели приза в категория „Инвестиции и работни места“ – раздел „Средна община“.
През 2019 г кметът на Ботевград бе удостоен с награда „Кмет на годината за мандат 2015-2019”, като завоюва първо място в категорията „Smart City“.
Повод за голямата награда, присъдена на кмета Иван Гавалюгов и Община Ботевград, са изградените през мандата му интерактивни зали във всички детски градини, безплатен WIFI интернет, система за видеонаблюдение, улично LED осветление, синя зона за паркиране, зелен телефон за сигнали на граждани, мобилно приложение за виртуална разходка в зала Арена Ботевград.

В месеца на предстоящите местни избори кметът Иван Гавалюгов посреща рождения си ден с повече мъдрост и опит в управлението на общината.

Честит празник!

1 коментар на “Кметът на община Ботевград Иван Гавалюгов празнува рожден ден днес!

  1. Като изключим ЧРД и наградите, които са си дежурни в портала на общините, всичко останало не отговаря на истната!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *