Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Ден: 11.11.2019

За 18-та поредна година ПГТМ „Христо Ботев“ участва в инициативата „Мениджър за един ден” на Джуниър Ачийвмънт България.  Инициативата се провежда...