Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Еко-театър в ОУ „Васил Левски“ по случай Националните детски номинации „“Най-големият малък приятел на животните и природата“

Днес от 13:00ч. децата от ОУ „Васил Левски” имаха възможността да се насладят и да участват в еко-театър по случай Националните детски номинации „Най-големият малък приятел на жиотните и природата” 2018/2019г. Възпитаниците на училището влязоха в роля и направиха еко – театъра „Приключенията на Малкия Мук”.

Начало на изложбата „Най-големият малък приятел на животните и природата“ бе дадено на 19.06.2019г. Експозицията бе част от едноименния конкурс, който организира Фондация „АФА – България“ и включваше рисунки на деца от детски градини и основни училища от цялата страна. Целта на конкурса „Най-големият малък приятел на животните и природата“ е българските деца да бъдат насърчени да помагат за опазването на природата и животните, както и да имат отговорно отношение към околната среда. В номинациите се включиха 69 учебни заведения от цялата страна.

Грамотата от АФА – България бе връчена на зам. директорката на училището – Галя Божкова. На учениците бе подарена къща за птици. След това преподавателите оформиха с отпечатъка на ръката си короната на „Дървото на хармонията”, талисман на детските номинации.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *