Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Юношите на „Балкан 1929“ победиха ФК „Скравена“ в приятелски мач

Юношите старша възраст на „Балкан 1929“ и мъжкият отбор на ФК „Скравена“ спретнаха приятелска среща помежду си, завършила 4:3 в полза на „зелените“ от Ботевград. Двубоят се игра на 22 февруари от 10:30 ч. на помощното игрище „Герена“. Сблъсъкът предостави много висока резултатност и въпреки тежкото състояние на терена, двата отбора се справиха с това неудобство и в общи линии заформиха хубаво представление.

Юношите на „Балкан 1929“ стартираха уверено и още в 1-ата минута поведоха  в резултата. Александър Маринов проби по крилото и в опита си да потърси съотборник топката рикушира в играч на ФК „Скравена“, а в последствие влезе в мрежата за 1:0. Добрата игра на „зелените“ продължи и неслед дълго вече водеха с 2:0. Отново Александър Маринов създаде неприятности по десния фланг, след което подаде прострелно към Иван Йончев, който покачи на 2:0. След още 5 минути игра юношите на „Балкан 1929“ нанесоха своя 3-ти удар. Домакините направиха ситуацията тежка за ФК „Сравена“, след като Александър Маринов майсторски преодоля вратаря за 3:0. Малко преди края на полувремето гостите най-накрая се отпушиха и реализираха чрез гол на Райко Влъчков. Именно при резултат 3:1 отборите се оттеглиха на почивката.

След подновяването на играта Йордан Йорданов върна интригата в мача, след като наказа сериозна грешка на стража на балканци – 3:2. Равенството бе възстановено от Кристиян Иванов малко след това. Крилото на скравенци се разписа с прехвърлящ удар за 3:3 след закъсняла намеса на противниковия страж. След като интригата бе възстановена до максимум,юношите на „Балкан 1929“ демонстрираха известна доза самочувствие и хладнокръвие и се впуснаха в атака. Домакините създадоха редица положения, от които само едно се оказа зад голлинията. Иван Йончев вкара второто си попадение в срещата и на практика донесе победата за юношите на „Балкан 1929“. Краен резултат – 4:3.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *