Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Илиан Тодоров получи писмо с подкрепа в борбата с коронавируса от Китайската асоциация по образование за международен обмен

Областният управител на Софийска област Илиан Тодоров получи писмо от заместник генералния секретар на Китайската асоциация по образование за международен обмен Шен Ксусонг с подкрепа и солидарност в справянето със заразата с коронавирус.


„Ние дълбоко ценим нашето приятелство и заставаме заедно с вас, за победа срещу пандемията в този труден момент. Ако можем да ви помогнем, не се колебайте да ни уведомите. Нека Вие, Вашето семейство, колеги и приятели да останете здрави и в безопасност“, пише Шен Ксусонг.


„От избухването на коронавируса станахме свидетели на такава неприязън, когато споделихме взаимната подкрепа и съвместните усилия с правителствата по целия свят и с глобалната общност, споделяйки същите тревоги, притеснения, но и трогателни истории. Тази пролет може да е някак мразовита, но именно добротата и обичта ни носят топлината един на друг“, пише още в писмото.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *