Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Инж.д-р Трифон Трифонов и училищното ръководство на НПГ по КТС-Правец с празнично обръщение към абитуриентите

Скъпи наши абитуриенти от НПГ по КТС – гр.Правец,

По традиция от години днес  – на 23 май, се провежда абитуриентският бал на НПГ по КТС. Поради действащите към момента извънредни епидемични мерки, така дългоочакваното събитие засега се отлага. Но в този ден ние бихме искали да отправим своето празнично обръщение към Вас.

Честито завършване, мили момичета и момчета от випуск 15*!

Време е да кажете „Довиждане“ на любимото училище и „Здравей“ на големия живот. Това е момент, който винаги ще помните. И връщайки се към него, ще изпитвате и носталгия, и умиление, защото тук, при нас, преминаха едни незабравими пет години. Незабравими и уникални-също като всеки един от Вас!

Безспорно Вие сте специален випуск. Ще останете в историята като първите абитуриенти, които завършиха дистанционно. Но въпреки създалата се поради световната пандемия ситуация, вие показахте, че сте силни млади хора, които могат да се справят дори с непривичното и непредвидимото.

…„Добре дошли на големия кораб, наречен живот!“.

Вашето пътуване започна с облаци и буря, но ще продължи със слънце и ярко синьо небе. А през нощта Вашият път ще бъде осеян с безброй ярки звезди-сигурни сме в това! Помните ли думите на Малкия принц? – „За тези, които пътуват, звездите са водачи! За другите са просто малки светлинки…“. Нека за Вас те да очертаят пътя! „Звездите са осветени, за да може всеки да намери някой ден своята…“ Колкото и да е далечна, ние Ви пожелаваме да я откриете! Защото мечтите са като звездите…може никога да не ги докоснете, но ако ги следвате, те ще Ви отведат до Вашата съдба! Мечтите предшестват целите и ги визуализират. Затова – мечтайте смело и сбъдвайте с лекота!

И не забравяйте – когато се уморите да пътувате или пък просто имате нужда от пристанище – при нас винаги ще намерите заслон.

…Времето за отплаване настъпи. Кораб, океан, вълни…! И вятър, който смело разпъва платната, за да започне Вашето първо наистина голямо пътешествие!

Попътен вятър, мили момичета и момчета от випуск 15*! На добър час! И до среща на кея!

С обич Ви изпращат: Директорът на НПГ по КТС инж.д-р Трифон Трифонов и училищното ръководство, преподавателите и целият училищен персонал, както и всички ученици от НПГ по КТС гр.Правец

Източник: НПГ по КТС – град Правец

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *