ВИСШЕ ИНЖЕНЕРНО ОБРАЗОВАНИЕ В БОТЕВГРАД !

КОЛЕЖ ПО ЕНЕРГЕТИКА И ЕЛЕКТРОНИКА към ТЕХНИЧЕСКИ УНИВЕРСИТЕТ – СОФИЯ стартира своята кандидатстудентска кампания за учебната академична 2020 / 2021 година.

Катедрата по „Приложна електроника и компютърна техника“ в гр. Ботевград приема записвания с диплома за завършено средно образование и оценка от матура. При достатъчно желаещи да проверят предварително нивото на знанията си, ще се организира предварителен тест. След успешно завършване на 3-годишния обучителен период, професионалните бакалаври имат възможности за продължаване на обучението си в ОКС „Магистър“.

Предимството на студентите на КЕЕ при ТУ – София е гъвкавостта на учебния график съобразен с работната заетост на обучаваните.  Редовната форма на обучение предлага възможността за получаване на СТИПЕНДИИ за целия период на обучение, както и осъществяване на студентска мобилност по програма ЕРАЗЪМ + в някои от многобройните университети – партньори на ТЕХНИЧЕСКИ УНИВЕРСИТЕТ  – СОФИЯ в цял свят!

За повече информация на https://sites.google.com/site/collegetusofia/ или на адрес: гр. Ботевград, бул. „България” № 31, тел.: 0723 66 184, 0723 60 129

ЕЛАТЕ ПРИ НАС! НИЕ УСПЯВАМЕ!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *