Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Откриха официално сезон 2020 на Голф игрището в Правец

Новият голф сезон 2020 бе официално открит на игрището в Правец на 13 юни. 80 участници стартираха в прекрасната слъчнева съботна утрин, напук на очакваните лоши метеорологични прогнози.

Форматът на състезанието бе шотгън, а играчите бяха разделени в три дивизии според хендикапите си.

В Дивизия А най-добре се представи младият състезател Раян Стайков с 66 удара, последван от Иво Божков – 70 удара, а на трето място се класира Юли Ботев с 74 удара.

Оспорван беше резултатът в Дивизия В, където трима участници с еднакъв брой удари (71) се бореха за първо място. След преброяване на резултатите от последните дупки първи се класира Милко Рушанов, последван от Гаро Капреян и Ангел Илиев.

С най-добър стебълфорд резултат от С дивизия първото място взе Иван Дойков с 45 точки, последван от Владимир Илчев и Петър Михалев с еднакъв резултат от 35 точки, но с по-добра игра на фронта на второ място се класира Владимир Илчев.

Награда за“Най-дълъг удар“ отиде при Иво Божков, а „Най-близо до флага” взе Олег Чернев.

След играта всички участници се насладиха на чаша от новата френска серия вина PARADISO MEDITERRANEO – част от вносното портфолио на Domaine Boyar, а победителите получиха сред наградите и бутилки от новите вина KORTEN NATURA MAVRUD & RUBIN, DOMAINE BOYAR PLATINUM MERLOT и BOUTIQUE COLLECTION MERLOT & MALBEC.

След награждаването се проведе и забавното мини състезание от терасата на клубна къща към двойния грийн – „Най-близо до бутилката“.

 Състезанието Domaine Boyar Golf Trophy  по традиция е  първият за сезона турнир в Pravets Golf Club.       Благодарение на винената компания и тази година, макар с по-късен старт, ще бъдат открити и сериите Domaine Boyar Wednesday Series на 17 юни, следващата сряда.

Така партньорите на Голф клуб Правец от Domaine Boyar продължават дългогодишната си трaдиция на всеки следващ турнир да предлагат на участниците интересни и нови вина от богатото си и изключително разнообразно портфолиo. Победителят в сериите ще получи едногодишно членство в голф клуба.

Източник: Правешки глас

2 коментара на “Откриха официално сезон 2020 на Голф игрището в Правец

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *