Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Потребителска програма на Kaufland дава възможност на клиентите да спечелят безплатно пазаруване

В специална игра търговската верига ще предостави на клиенти общо 40 ваучера за пазаруване до края на годината и 300 ваучера за пазаруване за 1 месец

17.06.2020 г., София – Kaufland България стартира специална потребителска програма, която дава на клиентите възможност да спечелят ваучери за безплатно пазаруване. До 28 юни 2020 година всеки клиент на търговската верига може да се включи в програмата, като след пазаруване в Kaufland на стойност над 25 лева регистрира касовата си бележка на сайта на Kaufland България.

На произволен принцип търговската верига ще предостави 40 ваучера за безплатно пазаруване до края на 2020 година на стойност 2281,02* лв.  300 клиенти пък ще имат възможност да спечелят ваучер за пазаруване в Kaufland за 1 месец на стойност 380,17* лв. Печелившите ще бъдат информирани по телефон или имейл, а имената им ще бъдат публикувани на сайта на Kaufland в секция Игри и промоции. Всички клиенти на Kaufland, регистрирали касов бон над 25 лв., могат да участват в играта неограничен брой пъти.

Потребителската игра е поредна стъпка от усилията на Kaufland да отговори на очакванията и нуждите на своите клиенти. Като лидер в сектора за модерна търговия, основна цел на Kaufland е да бъде верен партньор на българското семейство дори в условия на криза и свито потребление. За да адаптира ценовите си предложения така, че клиентите да продължат да осигуряват на домакинството си качествени продукти на добри цени, Kaufland даде начало на редица кампании, една от които е „Твоята Kaufland цена“.  В рамките на кампанията потребителите могат да намерят богат избор от продукти на изключително атрактивни цени.

Търговската верига предлага разнообразен асортимент, който надхвърля над 20 000 артикула в най-големите обекти на компанията на територията на страната. За да направи обслужването на своите клиенти винаги комфортно и приятно, Kaufland дава гаранция за безупречна свежест на предлаганите в асортимента си продукти. Повече за всички обещания на компанията към нейните клиенти можете да откриете тук.

*Наградата „Безплатно пазаруване до края на годината“ е изчислена на база публикувани от Националния статистически институт данни за разходи на домакинствата за 2019 г. за храна, алкохолни напитки и тютюневи изделия. Наградата „Пазар до края на годината“ е изчислена към датата на теглене на големите награди, а именно – 6 месеца.

За Kaufland

Кауфланд България ЕООД енд Ко КД е на българския пазар от 2006 г. Веригата има 60 хипермаркета в 34 града в страната. Обектите са със средна търговска площ от 3200 кв.м. Повече информация можете да откриете на www.kaufland.bg.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *