Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Ще ремонтират ул. „Захари Стоянов“ и ул. „Георги Сава Раковски“ в Ботевград

dav

Улиците „Захари Стоянов“ и „Георги Сава Раковски“ в Ботевград са с изключително компрометирана асфалтова настилка, тъй като по същите се извършва ремонт за подмяна на водопроводния пръстен. Също така са прекарвани множество комуникации и са извършвани редица ремонти на възникнали аварии. В следствие от ремонта на главния водопроводен пръстен и на Градския парк, възниква необходимост от ремонт на асфалтовата настилка и бордюрите на ул. „Захари Стоянов“ от ул. „Княз Борис I“ до стадион „Христо Ботев“ и продължението по ул. „Георги Сава Раковски“ до ул. „Витоша“.

След направен обстоен оглед и консултации Община Ботевград е изготвила проект и индикативно проучване за необходимите средства, като вносителят – кметът Иван Гавалюгов счита за целесъобразно да бъдат отпуснати.

Предстои Общински съвет-Ботевград да гласува средства в размер до 321 500 лева, с включен ДДС, за ремонт на обект: „Ремонт – рехабилитация на участък от ул. „Захари Стоянов““ в определения уастък и финансови средства в размер до 218 500 лева с включен ДДС за ремонт на обект: „Ремонт – рехабилитация на участък от ул. „Г. С. Раковски“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *