Днес до 15:30 ч. движението за Варна в тунел „Правешки ханове“ на АМ „Хемус“ ще е в една лента

Днес – 9 февруари, от 9:30 ч. до 15:30 ч., движението за Варна в тунел „Правешки ханове“ на АМ „Хемус“ ще е в една лента. Поради ремонт на осветлението ще бъде ограничено преминаването в изпреварващата лента и трафикът ще е в активната.От 8:30 ч. до 18 ч. на 9 и 10 февруари ще се извършват ремонтни дейности в крайната активна лента в платното за София при 37-ми км на АМ „Хемус“. Движението в участъка ще се осъществява в средната и в изпреварващата ленти.

На АМ „Тракия“, в участъка от 28-ми до 30-ти км в платното за София, утре – 9 февруари, от 8:30 ч. до 18 ч., ще се ремонтира пътната настилка в активната лента, трафикът ще се осъществява в изпреварващата.

На АМ „Тракия“, от 34-ти до 36-ти км в платното за Бургас, за ремонт на ограничителните системи утре от 9 ч. до 16 ч. се ограничава преминаването в изпреварващата лента. Движението ще се осъществява в активната.

Необходимо е шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост, като спазват стриктно поставената сигнализация.

Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *