Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Магазин „Детска планета“ отвори врати и в Ботевград

Магазин за бебешки и детски стоки, дрехи и аксесоари „Детска планета“ отвори днес врати в Ботевград. Той се намира в центъра на града – на пл.“Освобождение“ 5.

Търговският обект получи благословията на Отец Борис Петров, който извърши водосвет за здраве и успех на собствениците.

Магазинът предлага изключително голямо разнообразие в цялата палитра от дрехи и аксесоари за новородени – играчки, бебешка козметика, приспособления за хранене, адаптирани млека, каши и пюрета, памперси на различни марки, музикални гърнета, възглавници, одеяла. Ту можете да поръчате по каталог детски легла и обзавеждане за детска стая, колички 3 в 1, кошари, люлки, тротинетки със столче , акумулаторни коли и АTV-та, триколки и ролери, градински пързалки, къщички, палатки и др. По поръчка могат да се изработят индивидуални комплекти за кръщенета.

Магазинът има амбицията да наложи нов, модерен стил, както  и последните тенденции на пазара на стоки за деца на възраст от 0+ до 16 години. Работи с дистрибутори на световните марки , които налагат всеки месец нови тенденции, като Лорели, Кангаро, Кикабу, Брос , Катамино, Плазмон . „Ние се стремим да поддържаме целия асортимент от стоките или поне тази част, която е най-актуална като модели, според анимационни герои и предпочитания на децата“, това сподели пред botevgrad.news  собственичката на магазина Иванка Петрова. За първи път търговският обект ще предложи в Ботевград тенденцията за народни мотиви в облеклата, както и народни носии от различните фолклорни области на България. И тъй като Ботевград е баскетболен град, тук ще се предлагат облекла на  NBA  „Чикаго булс“ и т.н. За децата има изненади – тик-ток играчки – желета, скуишити, попита, фиджита, анти-стерс топки и снейкове. За най-малките клиенти има обособен кът за забавление.

Магазин „Детска планета“ е втори за младото семейство. Те вече имат разработен такъв в град Етрополе. За улеснение на лоялни клиенти от Ботевград собствениците откриха втори магазин и в Ботевград.

Работното време на магазина е всеки делничен ден от 8.00ч до 19.00ч , събота и неделя – от 9.00 до 17.00ч. Повече можете да научите на Фейсбук страницата „Детска планета“.

2 коментара на “Магазин „Детска планета“ отвори врати и в Ботевград

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *