Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Oпасно изпреварване, на косъм от трагедия на пътя Новачене-Ботевград

Oпасното изпреварване, завършило на косъм от трагедия на пътя Новачене-Ботевград се е случило на 10 януари. Шофьорът на автомобил с великотърновска регистрация предприема изпреварване на камион на двупосочният път, като „на косъм“ не се сблъсква челно с насрещно движешият се автомобил.

За да предодврати челният удар, рисковият шофьр засича и удря тежкотоварния автомобил, чийто видеорегистратор записва случката. Нарушителят дори не спира, а продължава по пътят си със полуоткачена задна броня, след като почти излиза от пътя.

Подаден е сигнал с видеото до КАТ от потърпевшия.

Неправилното изпреварване и превишената скорост продължават да водят кладацията, като най-честите причини за смърт на пътя.

1 коментар на “Oпасно изпреварване, на косъм от трагедия на пътя Новачене-Ботевград

  1. На снимката не се виждат знаците на регистрационната табела. Как разбрахте, че е с великотърновска регистрация? Тази кола с откачената задна броня след хулиганско поведение на шофьора ми напомня колата на един съсед, който често злоупотребява с алкохол, цигари, упойващи вещества, агресивен е и опасен, живущ в Ботевград? Неговата кола през първите дни на новата година беше така с липстващи задни части, броня и е същият цвят. А собствениците са агресивни, опасни за околните и себе си хулигани. Регистрационната табела на съседа е СО 0590 СС. За тези обаче невероятно, но факт _ каквито и нарушения да правят, остават снизходително защитавани от местни бивши и настоящи полицаи, „…обществен ред“, някои от които дори се изказват със симпатии за хулиганите рецидивисти, които остават безнаказани и още по-ербап…?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *