Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Учителят от ППМГ Филип Зуберски ще представи хитовата си книга в Ботевград

Авторите на книгата „Как да оцелееш в България“ с представяне в Ботевград. Филип Зуберски, Владимир Иванов и Дани Йорданов гостуват по покана на Библиотека „Иван Вазов“ при НЧ „Христо Ботев-1884“. Събитието ще се проведе на 28 май 2022 г. (събота) от 11 ч. във вътрешния двор на библиотеката. Онлайн гост ще бъде Веселина Седларска, която е писател, журналист и редактор на „Как да оцелееш в България“. Книгата е на издателство „Сиела“ и пета поредна седмица продължава да е в топ 10 на най-продаваните им заглавия.

Филип Зуберски, един от авторите на хитовата книга, е учител по информационни технологии и информатика в ППМГ “Акад. проф. д-р Асен Златаров“. Миналата година той получи призът “Учител на годината за община Ботевград“ в категория „Гимназиално образование“.

„От ботевградската библиотека бяха едни от първите, които се свързаха с нас, за да ни поздравят за книгата, но и да ни поканят да я представим. Разбира се, с удоволствие приехме. Сценарият за 28 май гони 10 страници, така че нямаме търпение да се видим и да представим нашата книга. Не искаме да издаваме подробности. Обещаваме на хората, които дойдат, че ще се забавляват с нашите истории и нещата, които организаторите са подготвили. Това представяне на книга ще бъде различно от стандартния етикет за подобни събития“, каза Филип Зуберски пред Botevgrad.NEWS.

Авторите на книгата са създатели на култовия сайт brato.bg. За тях оцеляването в България не е шега работа. Като всеки наръчник „Как да оцелееш в България“ съдържа практични и изпитани съвети, подбрани от топ експерти, които ще развиеш полезни умения за оцеляване в „Люлин“, Враца, на сватба, в такси и като цяло в България.

Снимки: Антон Кръстев, Creative Visual Solutions

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *