Три фирми искат да ремонтират входа на ботевградската болница

Община Ботевград обяви обществена поръчка за благоустрояване на главния вход на МБАЛ Ботевград откъм ул. „Божко Божилов“. Към момента съществуващата колонада и козирка пред гладвния вход на болницата е в крайно лошо състояние, с падащи облицовки и мазилки, които застрашават живота и здравето на преминаващите от там хора. Съществуващите алеи са на около 50 години и са в лошо състояние.

Предвидено е да се изпълни уширяване на стълбището и стълбищната площадка на главния вход на болницата, изграждане на рампа за достъп до главния вход, демонтиране на чешмата и съществуващите настилки, демонтаж на облицовките и мазилките от колонадата, направа на нова хидроизолация и покривно отводняване на колонадата с PVC мембрана, изкопни работи за оформяне на земно легло, изграждане на площадкова канализация и водопровод, изграждане на площадково осветление, изграждане на нова чешма, монтаж на нови бетонови бордюри и бетонова основа, направа на вътрешноквартални алеи и площадки, облицоване на стълбището и рампата и озеленяване.

Три фирми са подали заявления за участие в обществената поръчка. С най-ниско ценово предложение е софийската фирма АВ БИЛД ЕООД, която предлага цена 253 956,80 лв. без ДДС, следват предложението на фирма РаТек ООД- 265 509,84 лв. без ДДС и фирма ЕЛ СИЛВЪР ЕООД- 269 210,40 лв. без ДДС.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.