Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Койна Русева и Димитър Баненкин гостуват в Ботевград с комедията „Специални поводи”

В НЧ „Христо Ботев 1884“ гр. Ботевград гостуват Койна Русева и Димитър Баненкин с комедията на Младежки театър „Николай Бинев“ – гр. София „Специални поводи”.

Представлението ще бъде на 26 май 2022г. от 19:00 часа. Билетите са на цени 14 и 16 лв., като могат да бъдат закупени от касата на Читалище „Христо Ботев 1884“ от понеделник да петък от 10:00 до 18:30 часа. За резервации на билети 0878 426 762, 0898 / 293 951.

„Специални поводи“ е спектакъл за един мъж, една жена и всичко между настоящето, миналото и бъдещето. Ейми (Койна Русева) и Майкъл (Димитър Баненкин) празнуват петнадесетата годишнина от сватбата си, уточнявайки последните детайли… по предстоящия си развод.

„Поредица от нови срещи, „подправени“ от общите спомени, докосва зрителите с най-щастливите и тъжни моменти на Ейми и Майкъл, които, въпреки раздялата, се опитват да останат приятели. Спектакъл за смеха, тъгата и всички останали емоции, съпровождащи „специалните поводи“ в забавните и важни моменти от живота на всеки от нас.Специалните поводи са тези, на които винаги присъстваме. Поне така трябва. Нали са специални поводи! Всъщност, там най-често е много смешно. Е, понякога е и малко тъжно. Но, като мине известно време, пак се оказва, че е било смешно.И така специалните поводи се умножават сами по себе си, което ни дава все повече поводи самите ние да се чувстваме специални. И да се посмеем. Независимо от повода. Преди всичко да се посмеем!“, казва режисьора на постановката Петър Кауков

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *