Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Детски футболни емоции на фона на капризите на времето изпълниха Ботевград

За трета поредна година се проведе детски турнир в памет ма легендарния Васил Редовски, който си остава емблема на футбол в града. Мероприятието се проведе на помощното игрище с изкуствена настилка “Герена” в Ботевград и събра 8 детски формации, разделени в две групи.

Шампион на турнира стана тимът на Локомотив Мездра, втори Правец, а в челната тройка се класира и Балкан Ботевград. Те получиха купи, медали и грамоти, осигурени от Българския футболен съюз. Отборите класирали се от 4 до 8 място – Козаро, Чавдар Троян, Чавдар Етрополе и Ракитин Трудовец, получиха купи и грамоти.

Наградата за феърплей бе връчена на Чавдар Троян. Бяха зачетени и съдиите, осигурили протичането на турнира и Николай Стоилов, който представляваше Българския футболен съюз.

Наградите бяха връчени от кмета на Община Ботевград Иван Гавалюгов, общинския съветник Тихомир Найденов и Иван Редовски, който е и президент на Балкан Ботевград.
При индивидуалните призове, специалната купа на името на “Васил Редовски” за най-добър футболист бе награден Петко Иванов от Балкан. Съотборникът му Николай Динов взе приза за най-полезен състезател. За най-добър вратар бе обявен Никола Георгиев от Козаро. А голмайстор на турнира стана внукът на Васил Редовски.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *