Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Панорама на средното образование ще се проведе на 20-ти юни в Ботевград

Регионално управление на образованието – София-област и Община Ботевград организират второ издание на Панорама на средното образование.
Събитието ще се проведе на 20.06.2023 г. (вторник) от 10:30 до 13:00 часa в Градски парк – Ботевград. При лоши метеорологични условия – във фоайето на Народно читалище „Христо Ботев 1884“.
Инициативата е насочена към всички кандидат-гимназисти в региона и техните родители, които ще имат възможността да направят информиран избор на образование и професия.
Панорамата на средното образование има за цел да популяризира професионалното образование и обучение в общината и областта. Участие в нея ще вземат трите средни училища от гр. Ботевград, които осъществяват държавен план-прием – ППМГ „Акад. проф. д-р Асен Златаров“, ПГТМ „Христо Ботев“ и ТПГ „Стамен Панчев“. Те ще представят по креативен начин своите профили и специалности от професии.
При възможност участие в инициативата ще вземат и професионалните гимназии и средни училища от гр. Правец и гр. Етрополе.
Посетете Панорамата и се запознайте с възможностите, които предлагат средните училища, защото – „Не е срамно да не знаеш, срамно е да не учиш.“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *