Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Аудио-визуална изложба „Индия – изгубени в контраста“ ще бъде представена в Ботевград

В този загадъчен край на планетата, което носи името Индия, Елена Василева и Вероника Димитрова откриха своя дом. Там, в уличните пазари, преситени с цветни сарита, блестящи бижута и ароматни подправки, намериха неща, които не са търсили, научиха неочаквани уроци и се насладиха на непланувани гледки. Индия е различен свят, свят на контрасти, свят на цветове и различия, подреден хаос, който се преплита сред животните, хората, светлините и висящите жици.

На 20-ти юни /вторник/ от 18:00 часа в Зала за съвременно изкуство „Хетеротопии“ Елена и Вероника ще представят аудио-визуалната изложба „Индия – изгубени в контраста“. Те Ви приканват да заповядате с пъстро настроение и облечени в цветни дрехи, за да създадем обща визия на ярките цветове, които характеризират Индия.

Искат да ви забавляват и впечатляват, затова ви молят да носите със себе си свои слушалки и мобилен телефон, за да могат да ви потопят максимално в контрастите и атмосферата на пътешествието.

Входът е свободен за всички, които с отворено сърце биха искали да видят ярките цветове на една далечна култура. Проекта се реализира с огромното съдействие на Историческия музей-Ботевград.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *