Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Само една фирма е подала заявление за ремонт на блокове 4 и 5 на МБАЛ Ботевград (ВИДЕО)

Фирма ЛКС ООД е фирмата, която е подала оферта в обществената поръчка на Община Ботевград за въвеждане на мерки за енергийна ефективност и ремонт на сградите на МБАЛ Ботевград – блок 4 и блок 5. Срокът за подаване на оферти изтече на 26 юли.

Ценовото предложение на фирмата-кандидат е 2 020 741,64 лв. без ДДС, като тя включва всички разходи и възнаграждения за изпълнение на предмета на обществената поръчка. Офертата на фирмата предстои да бъде разгледана и ако тя отговаря на изискванията, ще бъде сключен договор.

Кметът Иван Гавалюгов коментира поръчката на днешния брифинг с местните медии.

Мисля, че през август ще успеем да осигурим и въпросното кредитиране от държавен фонд ФЛАГ, с който да започнат през септември реалните строително-ремонтни дейности на блокове 4 и 5 в болницата. Знаете, че това ни е от приоритетните обекти и проекти, за които осигуряваме финансов ресурс под формата на държавен дългосрочен заем за 15 години от държавен фонд ФЛАГ.„, каза кметът и подчерта, че това е публична процедура, която се извършва по правилата по Закона за обществените поръчки чрез Електронната платформа за обществени поръчки, която е общодостъпна за абсолютно всички.

Цялото изказване на кмета Иван Гавалюгов можете да видите и чуете от видеоматериала:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *