Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Христо Христов – треньор на Правец: „Тази година сме си поставили много високи цели”

Дни преди старта на сезона в Областна футболна група София Запад потърсихме треньорът на ОФК Правец – Христо Христов за мнние за протеклата подготовка и очакванията за новото първенство.

Ето какво сподели той:

ОФК Правец стартира подготовка на новия сезон на 2 август. Бяхе предвидили 4 контроли. Отбора тренираше с настроение, готвейки се за новия сезон.

Момчетата се справиха много добре и постигнахме 4 победи. Победихме отборите на Искър Роман с 3:2 като гост. Домакински победи с Орловец Кокаляне и Металург Перник съответно с 6:0 и 2:1. Последната контрола победихме Ботев Луковит с 2:1 като гост. Преди мача момчетата получиха нова екипировка.

Чакаме с нетърпение предстоящия сезон. В отбора привлякохме трима опитни футболисти Христо Василев и Владимир Тачев от Чавдар Етрополе и Давид Стоянов от Локомотив Мездра.

Момчетата паснаха много добре в отбора. Като се има в предвид и другите футболисти с опит мисля, че отборът става много силен. Тази година сме си поставили много високи цели. Ще гоним призовите места в групата. Общината в лицето на г-н Гунински ни е предоставила перфектни условия за развитие на футбола, за което цялото ръководството му благодарим.

В неделя започваме с гостуване на  Козаро Ботевград, което е регионално дерби. Друго освен трите точки не е в плановете ни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *