Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Владимир Александров проведе първите си срещи с жителите на гр. Етрополе

Кандидатът за кмет на община Етрополе Владимир Александров и кандидатите за общински съветници проведоха първите си срещи с жителите на гр. Етрополе. Те посетиха квартал „Ябланица“ и квартал „128“, където се радваха на сериозен интерес от местните хора. Пред тях представиха визията си и програмата си за управление на града за следващите 4 години.  

Владимир Александров е издигнат за кандидат за кмет на община Етрополе от Местна Коалиция  „БСП за България“ („БСП за България“, „Правото“) с номер 68 в интегралната бюлетина.

Кандидатът за кмет  показа пред гражданите статистически данни за начина на управление на общината през последните осем години, като заяви, че е време за промяна. Владимир Александров сподели също така, че гр. Етрополе е с най-нисък рейтинг на прозрачност на държавните поръчки. Бяха повдигнати въпроси и за състоянието на болница МБАЛ „Проф. Д-р Ал. Герчев“ и липсата на персонал.

Кандидатът за кмет на община Етрополе Владимир Александров и кандидатите за общински съветници от листата му отговориха на многобройните въпроси на своите съграждани. Най-интригуващи  за жителите се оказаха проблемите, засягащи наводненията, безработицата, образованието, чистотата и екологията.

Владимир Александров призова хората да гласуват, за да настъпи промяната, от която община Етрополе се нуждае. Неговата основна цел е да се създаде пречиствателна станция за питейни води. Намерил е и инвеститор. По този начин ясно заявява, че ще защитава нуждите на съгражданите си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *