Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Поздравителен адрес по повод Деня на българската община и местното самоуправление

ДО ОБЩИНСКИ СЪВЕТ – БОТЕВГРАД И

СЛУЖИТЕЛИТЕ НА ОБЩИНСКА АДМИНИСТРАЦИЯ

УВАЖАЕМИ ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ,

УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ,

Поздравявам Ви по случай днешния празник – Деня на българската община и местното самоуправление.

На 18 юни 1882 г. в брой 117 на Държавен вестник е публикуван първият Закон за общините и градското управление, който регламентира устройството и дейността на местните органи на държавната власт. На същата дата, през 1998 г., делегатите на Третото общо събрание на Националното сдружение на общините решават за Ден на българската община да бъде определен 12 октомври.

Обръщам се към Вас с признателност и голяма благодарност за усърдието и екипната работа. Благодарение на тях,  работим успешно за благото и интересите на гражданите на община Ботевград.

Компетентността, експедитивността и отговорното отношения към служебните дела са ключът към доброто местно самоуправление.

Продължавайте да се водите от принципите на морала и трудолюбието, които гарантират развитие и успешни резултати, носещи удовлетворение както на Вас, така и на обществото, в чието име полагаме своите усилия.

Желая на Вас и близките Ви здраве, радост и споделени моменти на щастие!

Вярвайте в светлото бъдеще и винаги откривайте изворите на вдъхновение, които да бъдат двигател за реализиране на обществено значими дела!

С уважение,

БОРИС БОРИСОВ

За кмет на Община Ботевград

Съгласно Заповед № ОА-470/21.09.23 г.

12.10.2023 г.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *