Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Кандидатът за кмет на Скравена Добринка Иванова представи приоритетите си пред жителите на селото

На среща с жителите на Скравена, кандидатът за кмет на селото Добринка Иванова и кандидатите за общински съветници от листата на Местна коалиция „БСП за България и Левицата“ обсъдиха визията за бъдещото на Скравена, както и проблемите, пред които ще бъде изправено бъдещото ръководство на селото.

„Моята цел е да допринеса за общественото благоденствие и благополучие, изграждайки нов модел на управление, в който институциите да работят във взаимодействие и взаимопомощ, така че децата ни да не се срамуват да казват от къде са“, каза кандидатът за кмет на Скравена издигнат от БСП и Левицата.

Добринка Иванова представи основните си приоритети за селото, сред които са поддръжка на инфраструктурата в селото, редовно почистване на улиците, инвестиране в енергоспестяващо осветление, ремонт на мостовете над реките, контрол на незаконното строителство и жителство, организиране на обществено-културни мероприятия, насърчаване на самодейците, оформяне на детски площадки за игри навън.

Жителите на Скравена поставиха въпроси за бъдещето на каменната кариера, за поставянето на банкомат в селото и за ангажирането на младежите с различни активности. Тези въпроси бяха обсъдени както с кандидата за кмет Добринка Иванова, така и с кандидатите за общински съветници Георги Данов, Мадлена Цветкова и Васил Гергов.

Местна коалиция „БСП за България и Левицата“ е с №69 на предстоящите местни избори.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *