Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

МК „БСП за България и Левицата“ представи своята предизборна програма в Новачене

Кандидатът за кмет на Община Ботевград Борис Дренов заедно с кандидати за кметове на кметства и кандидати за общински съветници от МК „БСП за България и Левицата“ проведоха среща с жителите на село Новачене, на която представиха предизборната програма на местната коалиция.

Домакин на срещата беше десетият в листата за общински съветници на МК „БСП за България и Левицата“- Момчил Узунов. Той е на 41г, живее в село Новачене. Има висше образование със степен бакалавър „Предучилищна и начална педагогика“ и магистърска степен „Компютърни и информационни технологии“. Работи като начален учител в ОУ ‚‚Васил Левски“ в село Новачене от 14г. Включва се активно на доброволни начала в социални, образователни, туристически, спортни, екологични инициативи в общината.

Той представи основните приоритети на местната коалиция относно бъдещото развитие на селото. За да разкаже за общата визия за бъдещето на общината думата бе дадена и на кандидата за кмет на Община Ботевград Борис Дренов.

На срещата присъстваха и кандидатът за кмет на село СкравенаДобринка Иванова, кандидатите за общински съветници д-р Веселка Златева, Цветелин Цветков, Георги Данов, д-р Марияна Горгачева, Васил Гергов, Цветемила Янинска и Татяна Банкова, които заедно с местните жители обсъдиха проблемите на селото и възможните решения за тяхното отстраняване.

Местна коалиция „БСП за България и Левицата“ е с №69 на предстоящите местни избори.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *