Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Милчо Владимиров: „Заедно можем да направим Врачеш едно подредено село, с което да се гордеем!“

Г-н Владимиров, кое Ви мотивира да се кандидатирате за кмет на най-голямото село в община Ботевград -Врачеш?

Мотивира ме обичта ми към Врачеш! Никога не съм бил равнодушен към случващото се в родното ми село. Врачеш е най-голямото село в Община Ботевград , а като че ли в последните няколко години създава усещането за застой. Врачеш заслужава много повече и има възможности за много повече.

Имате ли основание да смятате, че врачежани ще припознаят във Ваше лице кметът, който ще чува техните искания и ще решава техните проблеми?

Имам много полезни идеи, които мога да превърна в решения за хората и мястото , което обичам. И дори да звучи нескромно смятам , че притежавам нужните качества, за да ги реализирам. Аз съм организиран и отговорен човек, който никога не се отказва и вярва, че може и по-добре ,и в живота винаги има по-добро , и това добро може да послужи за доброто на всички жители на с.Врачеш. Уверен съм, че врачежани ще направят правилния избор!

Кои са първите, неотложни неща, които ще направите, ако бъдете избран за кмет на Врачеш? Какво искате да промените?

Първото нещо, което ще направя като кмет е да започна подготовката за зимния сезон- снегопочистване, оглед на деретата, речните корита и незаконните сметища. Те трябва да се почистят с цел превенция от наводнения и водни бедствия, защото края на октомври и началото на ноември са дъждовни месец, а зимата чука на вратата ни. Също така ще наблегна на спазване на Наредба 1 на ОС за да осигуря спокойствието и реда, необходими за нормалния живот на всички жители на Врачеш. Нещото, което бих променил на първо време е повече прозрачност в управлението.

Как виждате взаимодействието между общинското ръководство и кмета на селото?

Аз мога да работя с всеки, чиято кауза е Врачеш, независимо от пост, политическа и етническа принадлежност. Доказал съм го през годините, в които бях общински съветник, доказвам го и сега, винаги когато се налага да се търсят решения на даден проблем. Ще продължавам да го правя за хората и за по-доброто бъдеще на селото.

БСП и Левицата се явявате заедно на тези избори в местна коалиция. Кое Ви обединява? Обединява ни желанието да работим за хората от Община Ботевград! Моето мнение е, че левите партии трябва да бъдат обединени с общи ценности, с общи политики, с общи идеи.

Вашето послание към избирателите. Защо трябва да гласуват с Бюлетина номер 69?

Гласувайте мъдро и отговорно! Въпреки многото хули и клевети, пречки и трудности , винаги съм бил фокусиран върху работата и каузата Врачеш. Изборите идват и си отиват! От нашия глас днес зависи нашето утре! Всички заедно можем да направим Врачеш едно чудесно, подредено село, с което да се гордеем!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *