Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

За 15-та поредна година Езиков център „Марконис“ раздаде сертификати за успешно взетите изпити Pearson

На тържествена церемония в малкия салон на Народно читалище „Христо Ботев 1884“, за 15-та поредна година Езиков център „Марконис“ раздаде сертификати за успешно взетите изпити Pearson (Pearson English International Certificate).

Специален музикален поздрав в началото на церемонията отправиха талантливите деца от детски хор „Бонка Големанова“.

Д-р Николай Николов, управител на езиков център „Марконис“, приветства всички присъстващи. Той даде яснота относно резултатите от изпита. И тази година резултатите са впечатляващи- от 53-ма, явили се на международно признатите изпити на Pearson има 21 пълни шестици. 20 са оценките „Много добър“. Статистиката показва, че 77,4% от резултатите са между „Много добър“ и „Отличен“. По традиция, няма нито един скъсан на изпита. Д-р Николов благодари на родителите, на обучаемите и на преподавателите, без които тези успехи не биха били възможни.

Д-р Николов даде думата на г-ца Цецка Кирилова, която е акредитиран изпитващ за изпитите Pearson в езиков център „Марконис“. „Искам да поздравя децата за успеха, който са постигат, не само тази, а всяка учебна година. Тази година съм по-горда от всякога, защото съм не само преподавател, а вече съм изпитващ и ще се радвам да виждам все повече и повече усмихнати лица, които да очакват своите сертификати“, каза г-ца Кирилова.

На сцената се качи и регионалния директор на Pearson Longman за България г-н Румен Киряков. „Поздравявам всички, коита са се явили и успешно са взели изпита на Pearson, за което ще получат сертификати. Ключово нещо за тези успехи е високият професионализъм в езиков център „Марконис“. За тези 15 години, високият професионализъм изведе езиков център „Марконис“ до това, да е един от най-добрите изпитни центрове“, каза г-н Киряков.

Кулминация на церемония беше даването на сертификатите на техните горди притежатели.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *