Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

МК „БСП за България и Левицата“ проведоха предизборен концерт в село Скравена

На 26 септември 2023 г. Местна коалиция „БСП за България (БСП за България и Левицата)“ проведе предизборна среща-концерт в село Скравена. В салона на НЧ „19-ти февруари 1906“ те представиха своята листа с кандидати за общински съветници и представиха кандидата за кмет на Община Ботевград инж. Борис Дренов, изброявайки приоритетите си за управление на общината. Бе представена и Добринка Иванова – кандидат за кмет на село Скравена.

Преди танцовата и певческа програма Добринка Иванова, която празнуваше имен ден, се обърна към присъстващите с думите: „Благодаря Ви, че сте тук! Благодаря Ви, че ме уважихте, че дойдохте, освободихте си част от времето си, за да изслушате какво имам да ви кажа. Благодаря и на семейството ми за подкрепата! Това, с което съм се захванала, знам, че едно много сериозно предизвикателство, но аз смятам да се справя. Животът ме е научил, че всичко става, когато имаш желанието. Аз желание имам! Не случайно, моето мото е „Няма не мога, има не искам! Аз искам!“.

Тя също сподели изчерпателно своите основни управленски цели и мотиви за село Скравена: поддръжка на инфраструктурата в селото, почистване на улиците на селото, поддръжка на тротоарните пространства ( съдействие от населението ), преглед на осветеността на улиците, подмяна с енергоспестяващо осветление, ремонт на мостовете над реките, работеща лечебница с общопрактикуващ лекар, зъболекар и аптека, контрол над незаконно строителство и жителство, сътрудничество община – местен бизнес към повишаване заетостта на местното население, ремонтни нужди на читалище, училище и детска градина, организиране на повече обществено културни мероприятия: обучения, лекции, беседи, забавления, насърчаване на самодейци и творци – ръчна изработка в различни тематични изявим, оформяне на детски площадки за игри навън, възстановяване и развитие на позабравени и все още съществуващи празнични чествания, засилване на работата и авторитета на службите полиция и обществен ред и т.н.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *