Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Kaufland откри рибен щанд в магазина си в Ботевград и организира рибна фиеста на 2 декември

Ути Бъчваров ще приготви рибена чорба на паркинга на хипермаркета

Броени дни преди Никулден Kaufland България откри витрина с прясна риба в своя хипермаркет в Ботевград. Над 20 са видовете риба и морски дарове, които ще се предлагат на щанда с обслужване, като към тях всяка седмица в асортимента се добавят между два и пет различни сезонни артикула. Инвестицията в модернизацията на магазина в Ботевград е в размер на 200 хил. лв.

За да отбележи новата придобивка на ботевградчани, Kaufland ще организира рибна фиеста на 2 декември на паркинга на хипермаркета си в града. Неин специален гост ще бъде любимецът на българската публика и дългогодишен телевизионен водещ на кулинарно предаване – Ути Бъчваров. Той ще демонстрира на живо кулинарните си умения и ще приготви рибена чорба и миди с ориз с продукти от богатия асортимент от витрината за прясна риба в Kaufland. Събитието ще стартира в 11 часа, като организаторите са приготвили много забавления, интересни игри и вкусни дегустации. Присъстващите ще могат да получат и полезни съвети в уъркшопа по транжиране на риба.

Във всички свои обекти Kaufland e наложил  6-степенен допълнителен контрол на качеството на прясната риба. Той се реализира по цялата верига – завишени критерии към доставчиците и внимателен избор на артикулите, през логистика и контрол на приема – последователно в централния склад на компанията и във филиалите, до начина на съхранение и излагане на продуктите на витрините.

За асортимента на витрините Kaufland работи с доказани български дистрибутори, които доставят артикулите от български, датски, норвежки и гръцки риболовни предприятия и ферми, както и директно от борсите в Гърция. Пресните доставки и специално проектираните витрини за съхранение гарантират свежестта на рибата и морските дарове всеки ден.

В допълнение към асортимента, клиентите на хипермаркетите имат възможност за поръчка и доставка на рибни продукти, извън постоянния асортимент на магазина. Към всички останали възможности Kaufland предлага възможност и за почистване и филетиране на избраните продукти на място в магазина, а специалната защитна опаковка запазва свежестта на „улова“.

1 коментар на “Kaufland откри рибен щанд в магазина си в Ботевград и организира рибна фиеста на 2 декември

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *