Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Възможност за партньорство с потенциален спонсор за ПФК „Чавдар“ разисква кметът на Община Етрополе с представители на футбола

Среща за бъдещото развитие на футбола в гр. Етрополе се проведе между кмета на община Етрополе инж. Владимир Александров и представители на Сдружение „Професионален футболен клуб Чавдар“ и Футболна академия „Христо Стоичков“.

Обсъдени бяха текущи проблеми и необходимостта да се избере ново ръководство на Управителния съвет на сдружението. Кметът разясни на футболистите и треньорите, че отборът, а също така и школата, няма да се закриват, а ще се развиват. Инж. Александров съобщи новината, че е проявен интерес от потенциален спонсор. „Сигурен съм, че до месец много хора ще искат да са част от отбора, а не да го напускат“, каза кметът. Подкрепата за футболния клуб от сериозен спонсор ще облекчи общинския бюджет и ще даде възможност публичните средства на данъкоплатците да се инвестират в социални, здравни, културни, образователни, други спортни дейности и за повишаване стандарта на живот.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *