Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Евгения Ананиева стана „Организатор дейности“ във вилна зона „Зелин“ и „Чеканица“

Евгения Ананиева спечели категорично вота на зелинчани и ще бъде назначена на позиция „Организатор дейности“ към общинската администрация за вилна зона „Зелин“ и „Чеканица“. Изборът се проведе днес, 17 февруари, в една от сградите на Зелинския манастир и там общо 283 жители упражниха своето право на глас.

245 гласа е получила Евгения Ананиева, а Стефан Петков, който бе другият кандидат, получи 38. Общо имащите право на глас, на които адресната им регистрация е във вилна зона „Зелин“ или „Чеканица“, бяха 333-ма. Също така, гласа си можеха да упражнят и тези, които са собственици или съсобственици на имот във вилните зони, като повечето от избирателите са били именно такива.

Днешния ден е много хубав ден, 17 февруари е Ден на добротата и аз смятам, че доброто започва оттука, то е вътре в нас и затова ще вървим оттук нататък само с добро. Благодаря на всички, които дойдоха да гласуват, благодаря за отделеното време и благодаря за това, че избраха мен! Сърдечно и искрено благодаря на всички мои близки и приятели.„, каза г-жа Ананиева след резултата от местния вот на зелинчани за тази нова позиция.

Евгения Ананиева е на 70 години и е родена и израснала в Ботевград. Тя е инженер по професия и свързана с вилна зона „Зелин“. Била е председател на Общински съвет – Ботевград и 3 мандата общински съветник. Работила е 15 години в „Балкангаз 2000“ АД.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *