Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Благотворителен концерт „Заедно за Велина“ на 24 февруари в Ботевград

На 24 февруари в големия салон на НЧ „Христо Ботевград“ от 18:30 ч. ще се проведе концерт, който има за цел да подкрепи лечението на седемгодишната Велина Стефанова. Билетите за концерта са на цени от 10, 15 и 20 лева.

Участниците в благотворителния концерт ще бъдат Детска танцова школа „Талант“, Община Ябланица с хореограф Велизар Николаев, Танцов състав „Ябланска огърлица“ към читалище „Наука – 1901”, певицата Нелина Иванова и Танцов състав „Мургаш“ към НЧ „Събуждане 1895“, с. Врачеш.

На място в читалището ще бъдат разположени и кутии за дарения. Организатор на събитието е общинският съветник Дамян Маринов, който призовава всички граждани да се включат в кампанията и да помогнат на малката Велина в нейната битка за живота.

Историята на Велина е история на неспирна борба и упорство, която трогва всяко сърце. Родената на 12 август 2016 година, Велина се бори с хидроцефалия и тумор в мозъчния ствол, а по-късно се установява, че има епилепсия и пареза на крайниците. Нейната майка, Владислава Демерджиева, не се предава и продължава да търси надежда и възможности за лечение за своето момиченце в Турция.

Събитието не само ще предложи моменти на красива музика и танци, но и ще бъде възможност за гражданите да допринесат за важната кауза и да покажат своята солидарност и подкрепа към семейството на Велина.

За който иска да помогне допълнително, дарителската сметка за Велина е:

IBAN: BG26 BPBI 7942 4079 9204 01

BIG: BPBIBGSF

„Postbank“ кл. гр. Бургас

титуляр: Владислава Евгениева Демерджиева

Vladislava Evgenieva Demerdzhieva

Основание : в полза на Велина Стефанова

PayPal: helpvelina2016@abv.bg

Revolut: @vladis19xc

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *