Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Балкан вкара три гола и завърши 2:2 с Ботев Ихтиман

Балкан Ботевград и Ботев Ихтиман завършиха 2:2 в среща от 22-ия кръг на Югозападната Трета лига. Традиционно състезателите на Иван Редовски завършиха в намален състав. Гостите откриха резултата в 6-ата минута, а в 10-ата Петков изравни след перфектно изпълнен пряк свободен удар. Домакините наложила натиск, който логично доведете до пълен обрат в резултата. Николай Миков бе най-съобразителен и вкара за 2:1 добавка след удар на Павел Петков.

Няколко минути по-късно отново след удар на техничния футболист на зелените топката се отби от напречната греда, влезе във вратата и тупна на поне половин метър зад голлинията. Само страничният съдия не видя, че мрежата бе опъната от вътрешната страна на вратата. Още не бяха се успокоили страстите и бе вдигнат директен червен картон на играча на Балкан Емил Ангелов за нарушение.

След почивката се стигна и до 55-ата минута, когато гостите изравниха след изключително спорно попадение. Състезател на гостите насочи с глава топката, вратаря на Балкан я хвана на голлинията, а страничния рефер сигнализира за гол – 2:2. В оставащото време до края головите положения се редуваха и пред двете врати, Валдемар Стоянов и Павел Петков изпуснаха да донесат победата в последните минути и да възтържествува справедливостта.

В сряда Балкан гостува в Самоков на Рилски спортист в междинния 23-ти кръг на Югозападната Трета лига.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *