Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

ФК „Балкан“ пусна жалба до председателя на Зонален съвет – София

ФК „Балкан 1929“ Ботевград се обърна към председателя на Зонален съвет – София Антони Здравков и председателя на СДК на ЗС – София Венцислав Гаврилов с жалба относно тенденциозното съдийство, повлияло на крайния резултат на срещата от 22-ия кръг на Югозападната Трета лига между Балкан Ботевград и Ботев Ихтиман, която завърши 2:2.

Публикуваме и самата жалба:

До председателя на ЗС – София г-н Антони Здравков
До председателя на СДК на ЗС – София г-н Венцислав Гаврилов

ЖАЛБА

Уважаеми Г-н председател,

ФК Балкан Ботевград Ви сезира за тенденциозното съдийство, което според нас повлиява на крайния резултат на срещата от 22-ия кръг на Югозападната Трета лига между Балкан Ботевград – Ботев Ихтиман, завършила 2:2. Нашите претенции са:

1. 44 мин. 20 сек. за незачетен редовен гол, при който топката се удря в мрежата, а гол не е зачетен. Докато нашите футболисти оспорват състезател на гостите се озовава пред нашата врата и е препънат, за което Емил Ангелов от Балкан получава пресилен червен картон.

2. 49 мин. 21 сек. същият страничен съдия признава гол за Ботев Ихтиман, при който само той вижда, че топката е преминала голлинията.

3. 65 мин. 27 сек. състезателят Николай Миков се откъсва сам срещу вратаря и е отсъдена несъществуваща засада, което е чисто голово положение при резултат 2:2. В мача бяха показани с лекота 3 жълти картона за ФК Балкан, без нито един да е за нарушение.

Като цяло тенденцията съдиите да тормозаят ФК Балкан е целенасочено и от години. За пореден път Ви умоляваме да вземете адекватни мерки, за да се нормализира обстановката. Умоляваме Ви както ние получаваме своите наказания, така и виновниците (ако има такива) да бъдат наказани и наказанията да бъдат публично обявени, за да уверим хората, че има справедливост.

Записът на срещата е качен в електронното първенство.

С уважение: Иван Редовски
/Президент на ФК Балкан Ботевград/“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *