Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Камен Донев гостува в Ботевград с постановката „Сирано дьо Бержерак“ на 29 март 2024

Животът на великия Сирано дьо Бержерак ще оживее на сцената на НЧ „Христо Ботев 1884“ на 29 март 2024 г./петък/ от 18:00 часа в Ботевград в поразително представление, което неизбежно ще ви потопи в своята емоционална вихрушка. „Сирано дьо Бержерак“ в оригинал е пиеса в стих от френския драматург Едмон Ростан, написана през 1897 г. Продукцията на театър „Българска армия“ София е режисирана от Стоян Радев.

Билетите са на цени от 18 и 20 лв., като можете да ги закупите на касата на НЧ „Христо Ботев 1884“ или онлайн чрез Eventim: https://bit.ly/3OGeNPA. Работното време на касата на читалището е от понеделник – петък от 10:00 до 18:00 часа. Телефони за контакт: 0878 426 762, 0877 / 373 489

В главната роля на Сирано, зрителите ще се насладят на магнетизиращото изпълнение на Камен Донев, който с майсторско умение въвежда в атмосферата на XVII век. Заедно с него, Луизабел Николова, Ясен Атанасов и Георги Къркеланов ще пренесат публиката във вълнуващото пътуване на героите през интриги, любов и избори, които определят тяхната съдба.

Историята на Сирано дьо Бержерак е пропита с любов, приключения и геройство. Проследяваме живота на Сирано, поет и кадет от френската армия, чийто остроумие и смелост го правят легендарен. Влюбен в прекрасната Роксана, но с извънредно голям нос, той се превръща в архетип на романтичния герой, готов да пожертва всичко за любовта си.

През 120 минути публиката ще бъде занесена в свят на дуели, загадки на сърцето и вечни идеали. Този театрален шедьовър обещава невероятна среща, която дълго ще помните!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *