Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

6400 лева за Миро събраха златаровци на Пролетен благотворителен маскен бал (ГАЛЕРИЯ)

На 22 март във физкултурния салон на ППМГ „Акад. проф. д-р Асен Златаров“ се проведе Пролетен благотворителен маскен бал с кауза в подкрепа на Мирослав Илиев от 11г клас, нуждаещ се от средства за неотложна операция в Германия. Сумата, която благородните сърца на златаровци, техните родители и учители събраха, е 6400 лева.

Благодарност към всички тях и Ученическия съвет за организацията на мероприятието изказа директорът на нашето училище г-жа Даниела Колева. „Този бал е тържество на красотата и младостта, но и на съпричастността. Защото за пореден път Вие доказахте, че сте млади хора с огромни сърца, които всеки път се отзовават на необходимостта от подкрепа на вашите съученици. Пазете чистотата у себе си и вършете само добри дела“, каза на откриването на Пролетния бал г-жа Колева.

В надпреварата за „Мис Пролетен бал 2024“ се включиха осем претендентки, като чрез таен вот в оспорвана надпревара приза грабна Миглена Велчева от 11а клас. Трима бяха кандидатите за „Мистър Пролетен бал 2024“, а изборът бе за Христо Христов от 8в клас.

Водещите Петър и Теделин връчиха и още няколко награди, а именно: за най-елегантен участник на Ивелин Спасов от 8г клас, за най-оригинална маска на г-н Никола Фампарски, за най-добра маска на г-жа Биляна Лалинска и г-жа Николета Иванова.

Вечерта продължи с много танци и добро настроение не само от учениците, но и от техните учители.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *