Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Балкан отново спечели точка като гост след 1:1 в Панагюрище

Балкан Ботевград завърши 1:1 с Оборище на негостоприемния стадион “Орчо войвода” в Панагюрище. Като цяло мачът беше равностоен като добре подредения отбор на гостите от Ботевград не допускаше положения пред собствената си врата.

В състава на домакините, който е притиснат до стената от липсата на точки и личаха имената на бившите футболисти на Балкан – Петко Петков и Георги Кременлиев, нямаха никакви възможности за гол и дори трудно достигнаха до наказателното поле. Когато мачът отиваше към своя край в 85-ата минута, главният съдия отсъди нарушение на Кременлиев срещу Ники Миков в наказателното поле на Балкан. Всички останаха изненадани, защото нарушението се превърна в дузпа за Оборище, която Нетов вкара. И както обикновено става в повечето филми, защото това си беше сценарий като за Оскар, доброто победи злото. Павел Петков в 94-ата минута отбеляза фамозен гол от 25 метра и помрачи радостта на главния съдия и ръководството на Оборище.

Така за пореден път отборът на Балкан Ботевград беше ограбен и унизен от съдиите, но въпреки всичко това момчета на Иван Редовски доказаха на цялата футболна общественост, че играят за тяхната и на клуба чест, достойнство и морал.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *