Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Ден на отворените врати в ПГПЧЕ „Алеко Константинов“ – гр. Правец

Езиковата гимназия в Правец събра всички ученици, родители и гости, дошли да разгледат учебната база и да разберат повече за възможностите за прием и обучение в ПГПЧЕ за новата 2024/25 учебна година.

Атрактивната презентация беше поднесена от учители от чуждоезиковото и професионалното направление в актовата зала, а гостите се запознаха с възможностите за обучение в нашата гимназия – специалността „Графичен дизайн“, профил „Английски език“, профил „Немски език“ и специалността „Организация на хотелиерството“.

Директорът на гимназията г-жа Христина Иванова представи проектите, които училището реализира успешно и които предстои да бъдат реализирани. Тя обеща, че на 15 септември осмокласниците ще бъдат посрещнати в чисто нови оборудвани стаи. Бяха представени клубовете по интереси, общежитието и материалната база на училището, а присъстващите имаха възможност да се срещнат лично с всеки един от учителите и да зададат своите въпроси.

От Езиковата гимнззия са радостни, че тази година Денят на отворените врати в ПГПЧЕ отново предизвика голям интерес сред седмокласниците в региона и продължават добрите практики в училището.

В уебсайта и фейсбук страницата на ПГПЧЕ „Алеко Константинов“ – гр. Правец ще намерите актуална информация, свързана с училищния живот и възможностите, които предлагат.

Източник и снимки: ПГПЧЕ „Алеко Константинов“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *