Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Георги Иванов от ИТН: „Държава без култура и образование, няма бъдеще!“

Нашият съгражданин, Георги Иванов – координатор на ПП „Има такъв народ“ в община Ботевград участва за 4-ти път в Парламентарни избори. За вота на 9- ти юни се надява слогана на партията „Да върнем здравия разум в управлението на България“ да е достигнал до повече избиратели. Партията участва в изборите за 50-то Народно събрание с Бюлетина № 1. Георги Иванов е трети в листата на Софийска област.

Г-н Иванов , Вие сте кандидат за народен представител. Защо решихте да поскате отново кредит на доверие от избирателите на община Ботевград?

Аз съм от този тип хора, които не спират с това, с което са се захванали. Участието ми в „Има такъв народ“ през последните 4 г, откакто е основана партията, наистина за мен  е една кауза. Нищо не би ме отказало да се боря за едно по-добро бъдеще за всички нас и за една по-хубава България.

Какво искате да се промени в бъдещото управление на държавата?

Както нашия слоган „Да върнем здравия разум“. В последните години много политици избягаха от здравия разум полетяха високо и е време да се приземим. Моето желание е да се върне здравия разум в редица сектори – образование, здравеопазване, енергетика, та ако щете да върнем здравия разум в отношенията помежду ни. Много е важно, когато комуникираме с хората да сме наистина здраво стъпили на земята и да знаем, че това, което им казваме е истината. Защото истината няма давност.

Ако бъдете избран за депутат, з какво бихте се борили?

Моята кауза е културата и образованието. Това са отрасли, които през последните години са много занемарени. Средищата на културата – читалищата нямат привлекателен вид, с материалната си база да провличат повече самодейци. А народ без култура, без традиции и без образование, няма бъдеще.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *