Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Да спрем пропагандата…..

Защо да гласувате с Бюлетина №1 – размисли на един редови член на „Има такъв народ“ – Изабел Николова:

Защо се снима от високо? – това е въпрос, който ме вълнува от доста време насам. Въпрос, който трябва да бъде преосмислен от всички. Какво е от високо? – красиво, впечатляващо, прекрасна гледка, а отблизо…?

Кога ще погледнем от близо? Кога ще прозрем, че има проблем? Кога? Това са въпроси, на които трябва да се даде отговор и то адекватен, и не търпящ отлагане. Стига с този маскарад! Проблемите не се решават от високо! Ние, не сме там. Ние сме тук на земята.Тази красива илюзия трябва да спре! Кадърът, трябва да се приближи близо и да даде яснота – тогава идва и моментът на истината. А, истината – да, тя е неудобна и от много хора нежелана. Ние сме свикнали да живеем в лъжовен свят и с наведени глави. До кога? Нещата ескалират и то не към добрата страна за съжаление.

И затова си има причина… гледаме от високо. Тази пропаганда трябва да се изкорени незабавно! Изправете се, вдигнете глави, погледнете нещата такива, каквито са – променете ги, възможно е!

Ще попитате какво е нужно, а отговора е повече от ясен… Единство!

Когато всички започнат да работят над решаването на проблемите с общи усилия, тогава ще дойде промяната. Няма невъзможни неща, запомнете! И да се върнем на въпроса: „Защо се гледа от високо?“ – може би за прикритие, нали? Оттам всичко изглежда, че е наред, а като приближим..? С приближаването лъсва и проблема, че се нуждаем от иновация, за да бъде красиво не само отгоре и отдалеч, а и в близък план. Нека го направим, нека свалим погледа и погледнем същността на проблема в неговата „сърцевина“!

Нека направим промяната и да съумеем  да се покажем отблизо! Единствено тогава усилията ще си заслужават!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *