Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Тече обществена поръчка за модернизация и въвеждане на мерки за достъпна среда в ОУ „Никола Й. Вапцаров“

От една седмица е обществената поръчка за намиране на фирма изпълнител относно модернизация, обновяване и въвеждане на мерки за достъпна среда в ОУ „Никола Йонков Вапцаров“ – град Ботевград е публикувана в Регистъра на обществените поръчки. Заинтересованите строителни фирми могат да подават оферти и заявления за участие в срок до 1 юли 2024 вкл.

Прогнозната стойност на поръчката е 1 500 782,86 лева (без ДДС), като финансирането е със средства от Механизма за възстановяване и устойчивост на Европейския съюз.

Целта на проекта е модернизация, основен ремонт и въвеждане на енергоспестяващи мерки в сградата на ОУ „Н. Й. Вапцаров“ – гр. Ботевград в рамките на предложение за изпълнение на инвестиция №BG-RRP-1.007-0082 „Модернизация на ОУ „Н. Й. Вапцаров“, гр. Ботевград“, общ. Ботевград“ с финансиране по Механизма за възстановяване и устойчивост. С изпълнението на дейностите, предмет на обществената поръчка, се цели осигуряване на съвременна материала база на ОУ „Н. Й. Вапцаров“, гр. Ботевград, която да гарантира здравословни и качествени условия за обучение в образователната институция.

Сградата на най-голямото училище в Софийска област е в лошо функционално състояние и се  нуждае от привеждането й към съвременните изисквания за сгради с това предназначение.  

Цялата документация по обществнеата поръчка, както и още информация, можете да откриете в Регистъра за обществени поръчки.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *