Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

С музика и стил ПГПЧЕ събра своето немалко „семейство“

ПГПЧЕ „Алеко Константинов“ се оживи и изпълни с цвят и музика, за да посрещне своите любими гост! Училището отвори врати специално за своите бивши и настоящи директори, преподаватели и ученици и събра още спомени и неразказани истории, още смях и споделени мигове със стари приятели.

Втората Алумни среща на ПГПЧЕ откри директорът на гимназията, Христина Иванова, с новината за създаденото дългоочаквано сдружение “Алумни клуб ГПЧЕ-Правец”. Представени бяха Управителният съвет на организацията, както и основните направления в бъдещата работа на сдружението. Директорът приветства присъстващите: „Добре дошли! Щом сте тук, това означава, че съдбата на Езикова гимназия Правец не ви е безразлична. Искам да ви уверя, че ръководството на училището и целият екип правим всичко възможно гимназията да се превърне отново в едно от най-желаните училища в България…“

Присъдена бе първата награда „Алумни на годината“ на Емил Танев, випуск 97, който тази година бе инициатор на мащабно чуждоезиково състезание и щедър дарител.

Своите спомени и послания споделиха и няколко бивши възпитаници на гимназията, които призоваха гостите да се включват активно в живота и каузите на любимото училище.

За втора поредна година екип на гимназията създава алманах “Легендите“ и така зарадва гостите с още вълнуващи истории и спомени.

Малка част от атмосферата могат да покажат снимките, но все пак, както казва Екзюпери, най-хубавото е невидимо за очите: тези емоции могат само да бъдат преживени!

Снимки: botevgrad.NEWS

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *