Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Инициативата „50 добри дела“ на ПП МИР продължава във Врачеш

Облагородяване на градинката срещу Кметство Врачеш организираха кандидатите за общински съветници от листата на ППМИР. Мероприятието е част от инициативата „50 добри дела“ . Към тях се присъединиха и доброволци от Ботевград и селото, сред които кандидатът за кмет на кметството Марин Бончовски.
„Това не е първата наша инициатива, но първата по-масова е тя“, заяви Тихомир Найденов – кандидат за общински съветник от партията. По думите му целта на инициативата е към нея да се включат максимален брой граждани, които милеят за населеното си място, защото те искат повече хора да дават добрия пример. „ Идеята е хората да не чакат някой да ги организира, а просто да се събират по съседски, по приятелски да правят нещо , което да е полезно за всички хора“, добави Найденов.
Днес инициативата обхвана боядисване на оградата на градинката, изшкурване на съоръженията за игра. Инициативата продължава и в утрешния ден. Предвижда се да бъдат сменени дървените седящите елементи на пейките, както да бъдат почистени тревните площи от отпадъци и бурени.
От ПП МИР призовават всички желаещи жители на Врачеш да се включат към доброто дело.

1 коментар на “Инициативата „50 добри дела“ на ПП МИР продължава във Врачеш

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *